Tävlat: Jämtlandsserien, Formtoppen TT 3

IMG_3972
Rullar ut efter målgång. Foto: Helena

Det utlovade regnet uteblev men blåsten var kvar. Det sista av Formtoppsloppen i Jämtlandsserien skulle avgöras. Nån slags sida med på vägen ut och jobbig mot på vägen tillbaka. Jag hade inga höga förhoppningar på att göra en bra tid i går men jag skulle iaf kämpa mig blå för att göra ett försök.

[iframe height=’405′ width=’590′ frameborder=’0′ allowtransparency=’true’ scrolling=’no’ src=’https://www.strava.com/activities/317669512/embed/a2e25b4d210f8ad4fbb7c5f5be7576729eaab535′]

Benen var sega efter löpintervallerna och spinningen i tisdags och vid vändpunkten efter 14 km hade jag ett snitt på lite drygt 40 km/h och tänkte att det räcker aldrig i motvinden på vägen tillbaka. På nåt sätt lyckades jag ändå mobilisera lite extra kraft och kanske krypa ihop lite extra i vinden för jag persade med 27 sekunder trots allt. Det måste jag vara väldigt nöjd med. Jag hade som mål att ta mig under 45 minuter på nåt av dom tre loppen i år och fixade det alltså igår i sista loppet. Officiell tid blev 44.46.

Nu är det uppehåll med tempotävlingar till senare i sommar när Tandtrampen drar i gång. Tid att optimera cykeln alltså. Jag funderar på 80/100-profil tubhjul. Nån som har tips på billigt (och bra) från Kina?

Sliten men nöjd Foto: Helena
Sliten men nöjd. Foto: Helena
Tidigare Tempo ikväll igen då, Lida till helgen
Nästa Fredagsmys på Frösöberget

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.