Tävling juh!

Visst, nu är det tävling på gång. Både för mig och er kära läsare!
I samarbete med Milebreaker.com så anordnar Bloggportalen.se en tävling där man kan vinna en rejäl hög med kosttillskott. Jag kan alltså vinna om ni röstar på mig. Givetvis kommer jag att belöna någon av er som hjälper mig om jag vinner så kom igen och var med nu!

Det enda ni behöver göra är att rösta på mig genom att trycka på röstningsknappen längst ner i inlägget.

Mina favorittillskott kommer från Enervit, dom fungerar bra och min mage trivs med dom.
Eftersom jag äter mycket och bra året om så behöver jag egentligen bara tillskott under tävling och träning och då är det dessa som går åt:

Enervit G Sport
Under långa träningspass och tävlingar så behöver jag fylla på med salt och mineraler för att hålla kramp och muskelutmattning i schack. Enervit G Sport är den sportdryck som gör jobbet bäst av alla jag provat genom åren.

Enervitene Gel med koffein
Energidepåerna töms fort under tävling så jag behöver fylla på med mycket energi. En Enervitene Gel var 45:e minut brukar göra susen för att hålla humöret och energinivåerna uppe. 
Snabb energi när den behövs som bäst.

Enervitene Liquid
Mot slutet ev ett lopp, med ungefär 20 minuters race kvar brukar jag ta en Enervitene Liquid. Det ger ruggigt snabb energi för den sista spurten mot mål. Raketbränsle.

Enervit Power Sport Bar
Även om jag får i mig den energi jag behöver från Gel och Liquid behöver jag nåt fast att tugga på för att inte hjärnan ska börja bråka om hunger. Ungefär halvvägs in i loppen tar jag en Enervit Power Sport Bar. Det ger magen nåt att göra och mättnadskänslan räcker länge.


Så var det med det. Det här är dom produkter jag använder och nu kan ni hjälpa mig att vinna.
Klicka på knappen här nedan och rösta på mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *