Tävlingen, träningen och lite annat

Det ser väl ut som jag grejade en Top-10 i tävlingen ändå. Tack till alla er som röstade!
Jag har inte sett nåt officiellt resultat men så här ser det ut på hemsidan:

Nån tävling jag inte vinner just nu är den om vem som tränar mest.
Sjukdomarna som avlöst varandra de senaste veckorna har gjort kaoz med träningen och dessutom har det kroppsliga förfallet börjat ta fart ordentligt.
Jag äter ju som en häst när jag är sjuk, helt enkelt för att immunförsvaret gör av med så mycket energi att jag är hungrig hela tiden. Påminner lite om distanshunger för er som inte provat sjukdomshungern.
Jag dristade mig till att ställa mig på vågen häromdagen, nåt jag normalt inte gör eftersom jag inte bryr mig nämnvärt, men nu förstår jag varför kläderna börjat kännas lite trånga. Men, om det är priset jag får betala för att bli frisk så fort som möjligt så, ok då.
Så här ser det ut på Funbeat just nu:

Jag hoppas att bli frisk till veckan så jag kan dra i gång med vinterträningen på allvar. Först lär jag ju vänja kroppen vid att träna över huvud taget så det blir en lugn start. Förhoppningsvis med ett distanspass redan i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *