Teknikträning på BMX-bana [Film]

Ni kanske redan har läst att Helena hittade en BMX-bana i Torvalla idag. Naturligtvis var  jag tvungen att kolla in den så när jag kommit hem från jobbet och vi käkat middag så fick hon visa mig dit. Precis vi klivit utanför dörren så kom Lars Landgren tjoandes nerför Ringvägen. Han hade sett Helenas inlägg på nätet om banan och tänkte kolla om vi var hemma. Timing kallas sånt.

Tillsammans drog vi iväg mot Östersunds utkanter för lite lek. Riktigt skoj var det!
Man har ju en bit kvar innan tekniken sitter, det är ett som är säkert.

Foto: Helena

 Banan är 400m lång och har två rejäla doseringar, några kullar att öva pumpning på, ett par hopp och en table-top. Jag parkerade mig vid table-top’en och förökte knäppa lite bilder på Lars och Helena men det blev mest skit av det. Suddigt eller feltajmat, så jag tog en filmsnutt och gjorde skärmdumpar. Då kapade jag huvudena istället.

Helena lyfter

 Ni får helt enkelt kolla på filmen:

Under tiden vi var där kom det ett gäng småungar i 7-8 års-åldern och hojade som tusan. Hoppade och körde och hade skitkul. Fick en fin film på dom också men den lägger jag inte ut då jag inte har deras föräldrars tillstånd. Men återväxten verkar bra om man säger så… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *