Tempo ikväll igen då, Lida till helgen

Ikväll är det tempo i Hammerdal igen, det sista av tre lopp så det blir en liten prisceremoni med våfflor efteråt. Trevligt.
Jag är dock lite stel efter gårdagens löpintervaller men det ska nog gå till sig under dan tänker jag.
Jag har äntligen bytt till en vettig kassett(11-23) och kapat tempopinnarna så jag sitter lite bättre också, hoppas nu att väderprognosen inte stämmer bara så kan det bli ett riktigt bra lopp. Regnet slipper vi nog inte men det vore fint om vinden vände så vi fick medvind på vägen hem när banan lutar uppför istället för på vägen ut när det är utför.

väder_hammerdal
Bra väder ser det däremot ut att bli till helgens Lida Loop, vi har velat in det sista om vi skulle köra eller inte. Helena har ju sin revbensskada och det är ju så satans långt att åka, men till sist blev suget för stort så idag har jag panikbokat en stuga och sen blir det efteranmälan. Sist jag körde 2013, jag bröt loppet 2012, så var det ju åska och monsunregn och jag sa då att det skulle vara kul att köra hela loppet när det är torrt och fint väder, ser väl ut att bli till helgen då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *