Tempopendling, på riktigt

Jag fortsätter i min ambition att cykla till jobbet. Idag, och säkert några dagar till, så tar jag tempocykeln. Det vill ju till att jag hittar in i rätt sittställning och blir trygg på den om jag ska kunna vara med och slåss på Norrlands.


Jag hade ordentligt sura ben i morse. Dels pga gårdagens urblåsning, det blev ju ingen direkt lugn provrunda…sen hade jag ju lovat Helena, och mig själv naturligtvis, att komma igång med styrketräningen så klockan 23 blev det 15 minuter cirkelträning. Helt optimalt för att tempopendla snabbt. Eller inte.

Snabbt gick det ändå till jobbet. Mitt snitt imorse låg ungefär lika mycket högre än vad det brukar, som det var upp till guldet på DM. Om det förhållandet står sig så kan NM bli en riktigt spännande tillställning.

Här är morgonturen på Strava:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *