Test av GPS overlay i GoPro

Bilden ovan kommer från min Timehop och visar vad jag Instagrammade för exakt två år sen idag.
Inget särskilt med det, mer än att det lika gärna skulle kunna vara just idag. 😉 Har överätit leverstuvning tills det nästan rann ur öronen på mig. Jag menar, när det blir lever nästa gång är det ingen som vet så det är ju bäst att passa på.

Jag utlovade ju film från i går när vi cyklade upp till Frösötornet. Det är inget märkvärdigt utan egentligen bara ett test att få in GPS-info på en GoPro-film. Det blev sådär. Nåt knasade med GPS-filen bl a på slutet. Dessutom hade jag fel pulsband och glömde para ihop Edge’n och kadenssensorn. Lutningen (i %) funkar väl lite halvt också. Men men. Det är ju första försöket så det lovar ändå gott.

Det som oroade mig mest var väl egentligen att importera GoPro-filmerna till Garmin VIRB Edit. På The Internetz har jag läst om att det ska konverteras och krånglas men det var inga som helst problem, VIRB Edit läste in GoPro-filerna rakt av. Sen var det bara att importera GPS-spåret och tidssynka. Enkelt.

Här är filmen iaf, välj gärna HD.
Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *