Test: Rehband kompressionstights

I samarbete med Sportsmart.se så har jag testat ett par korta kompressionsbyxor från Rehband. Jag har testat dom i olika väder och mest i terränglöpning. Byxorna sitter bekvämt skönt för att vara en kompressionsbyxa. Midjan är rätt hög, vilket är bra för mig som har lite extra hull att hålla på plats just där. 🙂

Resåren i linningen kunde vara lite bredare, den vill gärna vika sig och rulla ner, vilket blir en aning obekvämt. Ett problem som nog borde kunna lösas med att snöret sätts högst upp i linningen istället för mitt på. Jag har inte upplevt några problem med skav  i grenen eller på insidan av låren vilket annars kan vara ett problem, särskilt när man blir svettig eller blöt. Trots problemet med linningen så sitter dom bra på plats även när dom blir blöta.

Funktionen är bra, jag får ofta problem med kramp i lårmusklerna, men har inte haft några känningar av det i dessa byxor. Sammantaget så är det ett par byxor jag kan rekommendera. Den kommer att slitas hårt i höst.

IMG_5876

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *