Testade väl GP ikväll då

Sista deltävlingen i Jämtlandsserien gick ikväll på Frösön. På gamla F4’s område vid Åre-Östersunds flygplats snurrade vi runt på en 1,7 km lång varvbana medan SAS flygplan kom och gick alldeles bredvid. 45 minuters slakt.

Vädret var suveränt. En liten motvind på målrakan bara, men det gav ju medvind på ”bortre långsidan”. 35 minuter + 3 varv var det som gällde. Mitt mål var väl, även om det inte var uttalat, att försöka att inte bli varvad. Det grejade jag.

Vilken placering jag fick har jag ingen aning om men jag gick i mål sist i andra gruppen. Jag hade tagit en lugn förning ut på sista varvet och drog på en långspurt uppför den enda backen och ut på målrakan. Kände hur benen började stumna och satte mig ner och matade på bara. Dåååålig taktik.
Blev omspurtad av alla 4 eller om det var 5 jag hade på rulle. Tag lärdom! 🙂

Resultat och kanske nån bild kommer i ett annat inlägg.

Glad kille på väg hem från slakt. Foto: Helena

Hursomhelst var det jäkligt skoj! Nästa år kör jag hela Jämtlandsserien. Längtar!

Strava här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *