Tillbaka på spåret

Senast jag jag tränade var förra fredag morgon. Sen bröt förkylningen ut och jag däckade med feber och allt annat som hör till. Det började med en känning i halsen som höll i sig över helgen och sen kom febern och jag blev liggande måndag till onsdag och sen ytterligare två dagar med snuva. Idag kände jag mig äntligen tillräckligt frisk för att börja träna igen. En timme stakning i flack terräng kändes lagom. Helena hängde på en dryg halvtimme innan hon vek av till backigare terräng för att träna diagonalåkning.

Det kändes att jag varit sjuk, det finns inga krafter ”över” direkt så de få metrarna jag var tvungen att diagonala blev nästan pinsamt jobbiga när benen inte orkade trycka ner spannet. Tur då att jag vallat lite tjockt och att jag för tillfället är lite för tung för mina klassiska skidor så jag fick fast dom ändå.

Imorgon blir det tidig skaterunda. Klockan 8 är det uppställning med pannlampa. Morgonpigga John möter upp för en lugn runda där vi ska kolla på träd och fika.

Förresten hade vi säsongsavslutning, hur det nu är möjligt när vi cyklar året om,  med Happyride Östersund i torsdags kväll. Vi samlades ett tiotal av oss för lite mat och prat på en av stans restauranger. Väldigt trevligt. Nästan alla lyckades se hyfsat seriösa ut på bild också.

2 reaktioner till “Tillbaka på spåret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *