Tillbaka till hägnet

Fyra veckor går så himla fort när det handlar om semester. I år har det ändå känts som att dom varit längre än vanligt. Vi har gjort mycket, det mesta i idrottens tecken. Helena multisportade i Älvdalen och jag var support, vi körde Vemdalen Bike Challenge och var i Lofsdalen och körde downhill. Min pappa var på besök och vi byggde en grill, Helenas pappa kom och hälsade på och provsprang en del av banan till Vemdalen Fjällmaraton som kommer i september. 

Jag sprang AXA Fjällmaraton och överträffade mina egna förväntningar med råge. Det har fortfarande nog inte riktigt gått in att jag gjorde det. Sen har vi cyklat, hittat nya fik, grillat och fiskat. Jag har läst böcker, mer än på många år. Hängt på fjället och haft det mysigt i stugan. 

För en gångs skull så känns det som batterierna är laddade inför hösten. Återstår bara att se hur länge dom räcker…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *