Tillbaka till vardagen

Den här veckan blev ju lite av en mjukstart då jag bara var på jobbet ons-fre. Nästa vecka är det full fart ”på riktigt” igen. Känns sådär nu när snön äntligen har kommit ordentligt. Nu vill jag ju bara hänga i stugan, åka skidor och softa däremellan.


Vi fick påfyllning med ungefär 40cm igår och idag och det ska visst komma ett lass till i morgon. Gör inget alls. Måste bara komma ihåg att köpa nu snöskyffel, den gamla var nog av aningen undermålig kvalitet…


Jag försökte åka lite skate i Vemdalsskalets spår men det var ingen höjdarupplevelse direkt. Helt ospårat och väldigt mjukt så både stavar och skidor sjönk igenom. Jag slet mig iaf runt 7,5 km innan jag gav upp.


Som sagt, imorrn börjar vardagen på riktigt. Huvva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *