Tillbaks i vardagen

Vi som inte hade några semesterdagar kvar att ta ut är tillbaks på jobbet igen. Julen kom och gick precis lika fort som förra året och snart är december och dessutom hela året slut. Nytt år innebär nya semesterdagar så jag tar några dagar mellan nyår och trettonhelgen istället och hoppas på att det kommer mer snö tills dess, det är lite tunt i skidspåren.

Skate Skidor Vemdalsskalet

Vardag innebär även att träningsrutinerna ska upprätthållas, idag är det måndag och alltså styrkedags igen. Helena drog ett fint pers i marklyft i går vilket fick mig lite pepp på att försöka igen. Jag har haft lite problem med baksida lår/rumpa som gjort att jag inte kunnat köra marklyft eller benböj på ett tag. Idag funkade det, började med 6 reps på 60 och avslutade med 3 reps på 100 plus en etta på 105 med marginal. Det är jag mer än nöjd med.

Marklyft 105 kg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *