Tillökning i cykelfamiljen

Kommer ni ihåg min bekant Lars?
Han som hade vänligheten att låna ut sin tempocykel till mig?
Han som är en sån där ”som har allt”?
Jag var och lämnade tillbaka den cykeln idag, och när jag var dit höll han på att lägga på vinterhjulen och hade i princip tömt förrådet för att få ut hjulen. Tror ni inte att han hade en gammal cross som han undrade om jag var intresserad av? En Fuji Cross Comp -07, sliten och dan men billig.

Gammal och sliten men billig och bra

Den är inte snygg, repig och full av slagmärken, men vad gör det? Den kommer ju att få tjänstgöra som vintercykel och då är ju det skit samma. Det enda som saknades på den var hjul och pedaler men det har jag ju ligger så inga problem där. Den är 105-utrustad vilket duger gott och väl. Det sitter 50/34 på men han hade originalvevpartiet (FSA 48/38) kvar om jag vill ha det. Kanske byter jag till Ultegra-grejerna från Bianchin till våren. Nu ska jag bara hitta däck till vettigt pris. Först och främst dubbdäck, det lär väl bli Conti W240 tänker jag. Mest bang-for-the-buck tror jag, eller är det nån som har nåt annat att tipsa om?

Vinterns cockpit
Så fick jag till en bra vintercykel till slut. Nu slipper jag slita på SLM’en utan kan ställa undan den.

Ibland ska man ha tur!

5 reaktioner till “Tillökning i cykelfamiljen”

    1. Visst gör det det Björn, men jag kör ju för Fuji Racing Team. 🙂
      Nu råkar det dessutom vara så att Egons har agenturen för Fuji i Sverige så det kan vara därför det finns några extra av dom här uppe…
      Klart jag ska tävla. På Strava. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *