Tjurruset, en flopp

Visst. Efter förra året så sade jag ju att jag var klar med Tjurruset. Bock i kanten, check på CV’t. Kul men en gång räcker liksom.
Men som vanligt så kan jag ju inte säga nej så i år stod jag där i startfållan igen. Denna gång tillsammans med Magnus från Fristilen. Tjejerna startade lååångt före oss så så dom var i mål innan vi kom iväg. Dom hade gjort bra tider så jag tänkte att det kunde kanske bli en bra runda i år då. Helena hojtade lycka till och Magnus och jag pinnade iväg när startskottet gick. Benen kändes lite stela till en början men tinade snabbt upp.

När vi kom in på stig i skogen så kände jag igen mig från Lida Loop och började njuta av löpningen.
Då.
I första lite brantare utförslöpan smäller det i båda låren i stort sett samtidigt. Högerlåret krampar ihop totalt och det vänstra börjar småvärka. Jag försöker stretcha och massera men inget hjälper.

Efter knappt 2km är mitt Tjurrus över för i år. Snopet.
Jag hankar mig tillbaka samma väg. Det tar en halvtimme drygt att gå de två kilometrarna. Jag hinner bli både sur, arg och bitter på den tiden. Bra det. Då har jag fått ur mig det innan jag träffar nån jag känner.

Såatteh. Så var det med det.
Jag gläds med Helena, Anna, Magnus, Sandra och Malin som gjorde ett kanonlopp. Jag kommer väl igen till nästa år antar jag.

3 reaktioner till “Tjurruset, en flopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *