Tog en sväng till Enköping

Hoppade väl på ”fakiren” i morse. Taxin hämtade vid 5.20 och flyget gick 6.30, man undrar varför det ska hämtas så vansinnigt tidigt. Men bättre det än att komma försent iofs.Spenderade dagen jäkligt effektivt på Scania-bilar i Enköping, såpass att jag skulle hinna med ett tidigare flyg hem, men se det var fullt det. Jag åkte tillbaka till Arlanda och funderade på hur jag skulle fördriva tiden, en bok eller tidning och hänga på O’Learys var väl planen.
Inte hittade jag nåt kul att läsa och fullt på O’Learys var det också.

Strax innan när jag skulle gå till säkerhetskontrollen så tänkte jag att skulle testa SAS Fast track. Lite snabbare genom kontrollen och färre trappor att ränna i. Gick hur bra som helst eftersom jag hade Plus-biljett. När jag då passerade en dörr till SAS Lounge så tänkte jag att det kunde ju vara värt att testa. Gick ju bra det också.Hängde där en stund tills jag blev hungrig, gick ner till O’Learys igen och hittade ett bord. Beställde en Boston Celtic i vanlig ordning.
Kvaliten på O’Learys på Arlanda har sjunkit. Burgarna smakar visserligen fortfarande skapligt men som ser ut som skit. Synd.
Nästa gång blir det nåt annat.

Nu är jag äntligen hemma i soffan igen. Det är kul att flyga men det är ändå som det är att fladdra landet runt och hänga på flygplatser. Snart helg och cykling i Vålådalen. Grymt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *