Trainerträning och ladda för vintern

I morgon ska jag köra ett lite annorlunda pass på spinningen. Ett extra jobbigt pass för de deltagare som verkligen vill utmana sig lite extra. I princip blir det 3×15 på tröskel med ett par toppar på max.

När jag provkörde det hemma på trainern igår så snittade jag 89%HRMax så det blir dessutom ett perfekt pass att köra själv i vinter. Tyvärr har min EDGE 705 gett upp allt vad överföring till dator heter och jag tänkte inte på att ta 310’an istället så jag får bjuda på en manuell kurva.

Nu när jag bor i norr och vi har stuga i ett skidparadis så känner jag att det börjar bli dåligt med ursäkter ett inte köpa slalomutrustning. Lite smart att vänta har det varit visar det sig då mina favoritpjäxor (av dom jag hyrt) nu säljs till typ halva priset och dom skidor jag kollat på ett par år också finns till grymt bra pris. Svågern försökte sälja på mig sina tävlingsslalomskidor till ett visserligen äckligt bra pris, men dom blir för svåråkta för mig och dessutom lite väl snäva i användningsområdet.
Så igår var jag och köpte ett par Nordica Speedmachine X100 och till helgen hämtar jag ett par Fischer Progressor 800 som står undanställda åt mig på Vemdalsskalets Sporthop, så…

…kom igen nu vintern!

En reaktion till “Trainerträning och ladda för vintern”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *