Tråkväder och #blogg100

Vädret här i Rättvik lämnar en del att önska kan man säga. Det regnar och blötsnöar om vartannat, +2 och så grått att man blir rent deprimerad. Jag tog mig iaf samman och gav mig ut på en liten runda i eftermiddags. Tyvärr hade jag väl glömt att ladda klockan eller nåt, men 4 mil och uppskattningsvis 2 timmar blev det inklusive felkörningar och lite sånt. Skogsvägarna är fortfarande isiga/slushiga så jag höll mig på grus- och landsväg. Hade tänkt mig ner till Nedre Gärdsjö via Fäbodstigen efter Lenåsen (301 på bilden) men den var inget rolig utan dubbdäck så det blev landsvägen där också.

Stannade till och fikade en Enervitbar i Gärdsjö. Höll på att frysa häcken av mig när jag stod still så det blev en snabbfika kan jag lova. Jag har sällan varit så kall om rumpan och haft så mycket grus i munnen och röven som idag. Det är mycket sand i Dalarna, blöt fin sand…

Elna och Helena peppar med en utmaning; #blogg100 och #cykelblogg100. Det handlar om att blogga ett inlägg om dagen i 100 dagar, och vem är jag att tacka nej till nåt sånt. Vi får väl se om jag lyckas prestera 100 cykelblogginlägg i rad. Häng med vettja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *