Träna med kungen

Hej kära läsare, jag har inte glömt bort er eller dött eller så.
Jag har bara inte haft tid att blogga.

Jag var ju och sprang Tjurruset i Åkersberga i lördags tillsammans med Helena och kollegan Anna, och DET säger jag er vänner, att det borde ni också ha gjort. Hur kul som helst! Helt plötsligt blev det legitimt att stampa och klafsa i lerpölar och träsk och att simma i dyfyllda diken. Att kunna göra en löptävling bara för att det är kul, helt utan krav och inte behöva väja för hinder utan bara ge sig i, över, under eller genom dom! Efteråt firades det med oxfilé öl och vin. Gott satan!
Jag sprang med GoPro’n så film kommer så småningom, var så säkra. 🙂

Laddade tjejer

Leriga tjejer

Lerig kille

Skål för oss

I kväll hade jag förmånen att få träna skidgång med Peter Larsson. Skitjobbigt och galet roligt! Ni ska inte luras att tro att det handlar om stavgång inte utan här här det intervallträning på högsta nivå.

Tufft. Men skitkul!

Peter är fantastisk på att stötta och peppa, ge feedback och hjälpa en att utföra rörelser på rätt sätt för att få ut så mycket som möjligt av sin träning. Skidträning med en elitskidåkare på en elitskidåkares vis, det är inte många förunnat.

Kungen av Düsseldorf

Sen måste jag ju erkänna att det var roligt att får träffa honom bara för att det är han liksom… 🙂
Tyvärr var det sista gången för i höst han var på Fristilen och körde dessa pass, men jag hoppas han kommer tillbaka. Grym pepp!

Åh, förresten. Kolla in det här klippet.
Jag tror jag hittat den perfekta allround-hojen; Pinarello Dogma… 🙂

Träna på hörni!

2 reaktioner till “Träna med kungen”

  1. Härligt leriga bilder! Stackars tvättmaskin säger jag bara 🙂
    Den där Pinarello-filmen är ju helt sinnes, tänk om man hade bara en bråkdel av den balansen och tekniken.

  2. Helt fantastisk film, såg den på facebook nu i veckan. Har nog sett den 10 ggr sedan dess.. Ett roligt ram/hjul test om inte annat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *