Träna sig trött

Började lördagen med att käka en rejäl frukost i vanlig ordning för att sen sticka iväg och köra spinning med Helena som instruktör. Helvete. Det är ett grymt bra pass hon har nu. Jag körde mig helt slut.


Sen iväg till stugan. Fika lite och vila benen en stund innan dagens andra pass.Upp på Katrina och köra en mil i dimmigt med skönt väder ändå. Jag dog efter 8 km så Helena fick köra sista varvet själv. Hungrig nu.Enligt dom senaste rönen verkar det helt förbjudet att dricka alkohol om man tränar men det skiter jag högaktningsfullt i. Jag kan hantera mitt drickande och nöjer mig med ett glas eller två och har aldrig märkt att det påverkat mitt utövande på nåt sätt. Så nu sitter jag här med ett glas rökig single malt medan tjejerna lagar mat.

Imorrn blir det slalom för hela slanten. Trevlig kväll!

En reaktion till “Träna sig trött”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *