Träningsuppehåll

Jag har ett påtvingat träningsuppehåll på upp till två veckor fr.o.m. i morgon.
Obra. Men nödvändigt.

Körde sista passet ikväll tillsammans med Helena. Ut på Frösön som oftast, men vi tog svängen om Lövsta och Ändsjön för att sen ansluta till den ”vanliga” rundan och avsluta neröver Frösövallen och Sommarhagen.

Ner mot Sommarhagen

Lövstarundan är ganska teknisk med framför allt stora höga rötter med sådär jobbigt avstånd mellan så man inte riktigt hinner ”landa” innan nästa kommer.
Perfekt träning mao.
Dessutom en del spänger. Jag lider ju av ”spångest” också som om det inte vore nog med alla andra fåniga rädslor jag har på cykeln.

”Om jag ser lite lagom nonchalant ut kanske det blir en bra bild?”

Jag fick paket från Bike-Discount i går, med mitt nya styre. Ett 58 cm/5 grader Ritchey WCS Carbon med matchande barends som ersättning till det 63 cm/9 grader Syntace Duraflite som satt på. Skillnaden är enorm. Det visste jag ju iofs eftersom jag hade ett Truvativ Stylo World Cup på gamla Cuben och det har samma längd och vinklar som Ritchey’t. Det passar mig perfekt, smalare med mycket mindre beslastning på axlar och armar och bättre kontroll då jag hamnar längre fram över framhjulet och så känner jag bättre hur bred cykeln egentligen är när jag kommer nära träd och buskar. Helena sa att min cykling såg mycket bättre ut idag och det kändes verkligen som att jag är på väg tillbaka. Gôtt!

Pastan jag behöver för att få barendsen att fästa på carbonstyret kommer från annat håll, men är försenat så jag körde utan idag, det kändes så pass bra att jag kanske fortsätter utan.

Nu blir det som sagt träningsuppehåll ett tag, men det kanske blir nåt litet inlägg om nåt annat, man vet aldrig.

I stort sett alla mina cykelkläder låg i tvätten så jag fick gräva djupt i lådorna och lyckades få ihop hela min GT-stass från -97, inklusive handskar och strumpor! Det ni! Handskarna var inte nå sköna längre, men resten fick åka på.

Inte Team GT 1997 men nästan.

Trevlig midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *