Tröttmössa med ny mössa. Craft levererar.

I förrgår körde jag och kollegan Anna två timmar hårdrocksspinning för ett gäng deltagare som gav allt och fick oss att köra skiten ur oss själva. Det är inte ofta man drar motståndsratten i botten när man sitter som instruktör även om man inte fegkör men i förrgår gjorde jag det under Annas del av passet.
Blev trött.

Igår körde jag mitt vanliga 75-minuters för halvfull sal, men dom sju deltagarna körde skiten ur mig igår igen! Herregud.
Blev tröttare.

Hade tänkt cykla till jobbet idag men kroppen hade andra planer. Trött kropp och huvud sover gärna längre än planerat så det blev lite sent upp för att hinna. Om tiden tillåter så kanske jag tar en sväng ner på gymmet på lunchen och försöker få igång den delen av vinterträningen.

Som ni vet, och har läst här tidigare, så gillar jag ju Craft’s träningskläder.
Igår kom det en lika oväntad som kul överraskning med posten:

Craft har skickat oss varsin mössa! Riktig roligt att få sådana överraskningar, det händer inte alltför ofta. Jag har ett par olika mössor från Craft tidigare som jag har under hjälmen när det är kallt men ingen som har passat lika bra för löpning eller skidåkning som denna.
Perfekt! Tack Craft!

En reaktion till “Tröttmössa med ny mössa. Craft levererar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *