Tungt och segt

Träningen i veckan som gick nu efter Billingeracet har inte varit nåt att skriva hem om direkt. Det blev mitt eget spinningpass i tisdags, en hyfsat snabb runda runt Brunfloviken i torsdags kväll, 37 km med 32.5 km/h i snitt och teknikträning på MTB med Helena i går förmiddag.

Jag får ingen ordning på kroppen i år, den är tung(i dubbel bemärkelse) och seg.
Även om jag lyckade hålla skaplig fart i torsdags kväll så finns inget klipp i benen, minsta backe blir en syrafest. Jag saknar känslan av att träningen ger resultat och att jag blir starkare, känslan av att ”benen vaknar”.

Till helgen är det Siljan Runt, får se hur det går, YR.no lovar regn och kallt. Precis som det ska bli här under veckan så träningen blir väl lidande en vecka till. Som det ser ut nu så finns inget bättre väder i sikte så Lida Loop helgen efter lär ju bli spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *