Tur som en tokig

Alltså. Ibland ska man ju ha en jäkla tur.
Jag tänker att ni, precis som jag, går omkring och drömmer om dyra prylar som ni vill ha men egentligen inte behöver. Ni vet, som när det kommer en ny iPhone eller vilket märke på telefon ni nu har, eller när ni sitter och surfar på Hemnet. Vad det än är så tror jag att vi alla är där ibland. För min del har det handlat om skidor. 2010 kostade jag på mig och köpte ett par nya klassiska Fischer RCS, toppmodellen. Inte Carbonlite dock för det var onödigt tyckte jag. Med pjäxor vill jag minnas att det ändå gick loss på runt 6000:- men jösses vad jag INTE har ångrat det köpet. Det finns inte en chans att jag byter ut dom om dom inte går sönder.

För ett par år sen så köpte jag skateskidor på rea efter att ha hyrt för att prova och blivit helt frälst.
Ett par Rossignol i mellanklass som är riktigt bra och jag har absolut ingenting att anmärka på dom.
Men.
TÄNK att få ha ett par Fischer RCS Carbonlite Hole…det vore drömmen. Fischer RCS är trots allt branschledaren som alla andra tillverkare försöker ta andelar från. Det finns en anledning till att det är dom ni oftast ser på proffsen, utöver skicklig marknadsföring. För nåt år sen så släppte dom sin nya RCS Speedmax Skate som jag omedelbart började dregla över, men med en prislapp på 6500-7500:- beroende på butik, PLUS bindning för bara skidorna, så har det aldrig varit ett alternativ.

Enter Köp och Sälj på Facebook i början på förra veckan…

En annons där nån säljer just nya RCS Speedmax Skate i rätt längd, med rätt spann, med rätt bindning. Körda två gånger. För 1500 spänn…hur tror ni det slutade…? Precis! Ibland ska man ha tur.
Fischer RCS Speedmax Skate
Fischer RCS Speedmax Skate
Fischer RCS Speedmax Skate

11 reaktioner till “Tur som en tokig”

  1. Grattis till skidorna 🙂
    Ville bara följa uppmaningen under Om mig, och lämna en kommentar. Jag hittade hit idag och tror att din blogg är i min smak, så jag lär återkomma. Faktiskt känns det lite extra kul med en man som skriver om sport och friluftsliv! Jag antar att det finns en massa men jag har aldrig stött på dem. Er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *