Uselt Skistar!När sånt här händer så vill man ju gärna kunna fixa till det lite geschwint. Typ åka ner till närmsta sportaffär och köpa en (1) ny stav, särskilt när dom kostar 2000kr paret. Trodde man.

Det visar sig att det är svårt, för att inte säga omöjligt att få en affär att sälja bara en (1) stav. Jag ringde runt lite här i trakten kring Vemdalen, eftersom jag är i stugan, men ingen ville sälja bara en stav. Då tog jag kontakt med Swix via Facebook som sade att det skulle inte vara några problem för butikerna att komplettera om dom delade på ett par.

Åkte då ner till Sportshopen på Skalet, Skistar Concept Store som dom heter numera, för att få hjälp.
Men icke. Dom tvärvägrade att dela på ett par och hänvisade till problem med lagersaldot. Jag skulle säga att jag t om blev rätt otrevligt bemött.

Väl tillbaka till i stugan så ringde jag Team Sportia hemma i Östersund som hjälpt oss tidigare med reklamation och snabb hemtagning av Helenas pjäxor inför Öppet Spår bl a och där var det inga problem alls att dela på ett par och sälja en till mig. Dom hade inga i rätt längd men lade undan ett par längre och hjälper till att kapa en till min längd. Det är service det. Sånt som gör att man återkommer gång på gång.

Som tur är har jag mina reservstavar med mig, hade jag inte haft det och kanske t om varit här som turist över helgerna hade det inte varit så kul.

Här har ni nåt att lära av Team Sportia, Skistar.
Kundservice kallas det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *