Uteblivna intervaller och dagens idiot

 Skulle ut på Frösön och köra intervaller ikväll.
På vägen dit stannade jag till och kollade ett par varv på Tour of Jämtlands inledande Criterium.
Hann med att skrika några uppmuntrande ord till Henrik Öijer, men av nån okänd anledning fick jag inte för mig att ta upp telefonen och fota. Så otroligt dumt. Förlåt Henrik!

Intervalltaggad i finvädret

Väl ute på Frösön och den tänkta intervallbanan visar det sig att de senaste dagarnas regn har gjort kaos med den, det är omöjligt att köra några intervaller där. Känns lite avslaget. Bestämmer mig för att rulla ner till Sommarhagen och köra några gånger uppför den lite kortare men iaf fullt körbara backen upp till Frösövallen istället. Det blir en (1) repa. På toppen upptäcker jag att bakre bromsskivans centerlock-adapter har lossnat så det blir till att rulla hem den absolut minst stökiga vägen. Feck.
Eller ”Frak!” som dom säger i den supernördiga jätteunderbara Sci-Fi serien Battlestar Galactica. Det var nåra år sen jag plöjde hela serien nu och jag har fortfarande inte bestämt mig om den var bland det bästa eller bland det sämsta jag sett. Underbart liksom.

Jag har haft en diskussion med helt okänd person om nåt som egentligen inte är nåt att diskutera överhuvudtaget. Normalt bryr jag mig inte om anonyma kommentarer, mata inte trollen liksom, men ibland är det svårt att hålla tand för tunga. Jag blir så jävla trött när det ska diskuteras och hävas ur sig åsikter men STÅ för dom och tala om sitt namn…nähä serru DET går inte.
Jävla pajas. Det värsta är att hen i sina åsikter verkar representera en av cykelklubbarna här i stan. Här kommer nu mina sista ord till hen i den ordväxlingen:
Sköt dig själv och skit i vad vi andra håller på med, det har du inte med att göra. Att börja gräva och nosa i saker för att du är nyfiken och dra felaktiga slutsatser är inte nån merit direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *