Vad hände egentligen

Tillbaka på jobbet efter semestern som i vanlig ordning gick alldeles för fort. Jag har ändå hunnit med en del om man tittar lite i kamerarullen på telefonen. Att vi cyklat en hel del har jag ju redan skrivit om även om det var ett par veckor sen. Efter det så har jag varit i stugan en vecka, ensam då Helena började jobba två veckor före mig. Det blev en del cykling där också, jag var iväg och fiskade lite, byggde klart en modell och tillbringade rätt mycket tid på soffan med att ”bara vara”. Det behövs det också, och det blir alldeles för lite av den varan kan jag känna ibland.


Jag körde Vemdalen Bike Challenge, en lokal liten tävling som växer så det knakar vilket är kul! Jag hade hoppats att kunna placera mig topp 10 och smet in på en 9:e plats. Dessutom med en go känsla i kroppen att jag varit stark och gjort det jag kunnat så med det är jag väldigt nöjd! Dessutom har jag hunnit springa ett rejält långpass på fjället, varit på topptur och lagat god mat på Muurikkan.

Foto: Karl Vertergård/Vemdalen Foto
Sammantaget så har det varit en skön semester. Nu är det vardagen som gäller igen och med det ska jag försöka ta tag i bloggandet igen. Lite tätare uppdateringar än det varit sista tiden är ni faktiskt värda. På det temat så kan jag berätta att vi hade en liten stigvisning i går kväll. Vi hade räknat med att de skulle komma runt 15 cyklister, kanske upp mot 20 i bästa fall. 37(!) stycken dök upp! Så pass många att alla inte fick plats på bild och att vi vid ett par tillfällen fick köra flera stigar i ett sträck då alla inte fick plats på en och samma stig… 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *