Vad ska man ha för mål (CV 2015)Visst. Jag fick en plats. Dags att börja fundera på tidsmål då kanske. Sist (2012) åkte jag på 3,43 med en rulltid på 3,37. Då tog vi det rätt lugnt och stannade i Evertsberg. Så blir det nog inte den här gången. Jag vet att Helena när en liten dröm om, och vi har fler bekanta som antingen varit precis under eller iaf nosat på, tretimmars-gränsen så det kanske är där man ska sikta. Jag får fundera lite på det och återkomma tror jag. Hursomhelst så blir det en fin morot till vinterns träning.

Vi skulle vart och sprungit Tjurruset idag egentligen men hastigt och lustigt så har mamma fått plats på särskilt boende så vi måste möblera upp och fixa med det lite snabbt så det blir en helg i Rättvik istället. Det är även Rättviks marknad i helgen så vi ska väl försöka hinna med en sväng där också.

Ha en fin lördag hörni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *