Våfflor och trötta ben

Nu var det sådär himla länge sen jag skrev nåt här igen. Jag har inte varit särskilt aktiv på andra sociala media heller, och jag ska i ärlighetens namn säga att det varit ganska skönt. Jag har istället njutit av min tillvaro i verkligheten, så där som man gjorde innan sociala media dök upp. Fått berätta vartefter jag träffat min vänner utan att dom redan vet. Men nu är jag tillbaka i etern igen och vi kör väl på som inget hänt… 🙂

I lördags var vi upp på fjället och käkade våfflor på bästa haket i området, Jaktstugan, ett par km upp på fjället ovanför Vemdalsskalet. Det är en lång och seg backe upp dit och mina ben började protestera rätt tidigt. Det har dom gjort ett tag nu, protesterat. Jag har svårt att hitta anledningen då jag varken tränat särskilt hårt eller mycket den senaste tiden men jag sover lite för lite och det kan ju vara så enkelt. Därför blir det rätt lugn träning sista veckorna innan Nattvasan nu. Skidmilen finns där och tekniken sitter bra så jag är trygg i att det kommer att gå bra ändå.

Det känns lite bättre i benen idag, kanske för att jag gav dom ett kort och väldigt lätt återhämtningspass i går kväll. 35 minuter på Zwift med ett snitt på 1.8 w/kg, dvs ingen ansträngning alls. Idag blir det helvila, inget mer ansträngande än upp och ner för trappan till tvättstugan några gånger då tvätthögen nästan är större än badrummet nu. Däremellan blir det antingen TV-soffan och några avsnitt av Star Trek Discovery på Netflix eller modellbygge i köket.

I morgon är det onsdag och ny deltävling i SZR Winter Race Series på Zwift, jag stod över till förmån för fatbike förra veckan, och kanske gör jag det i morgon också. Det bjuds på en riktigt tuff bana på Zwift vilket inte är direkt till min fördel just nu. Det drar trots det i båda tarmarna och jag bestämmer mig nog inte förrän i sista stund vilket det blir.

En reaktion till “Våfflor och trötta ben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *