Välbehövlig vilodag

Idag har det inte blivit mycket gjort. Helt enligt plan. Jag har många dar med mycket träning bakom mig och planerade vila idag och imorrn innan vi åker till Spanien. Jag har väl packat och fixat men utöver det så har soffan fått mycket sällskap.

I går däremot, en fantastisk kul morgonrunda med happygänget. Många för mig nya stigar, mycket rötter och en hel del utförsåka. Medhavd fika vid Frösövallen med utsikt mot Bydalen och Åre.  

Det börjar kännas som dom vintersega benen vill vakna till liv äntligen. Nu ska dom få en veckas fikacykling och sen när vi kommer hem blir det intervaller för hela slanten. Vaknar dom inte sen får jag väl ta en veckas helvila och sen hitta på nåt annat.

Men först som sagt, Spanien. Jag kommer att blogga sporadiskt men en av mina favoritbloggare kommer att göra ett gästspel och skriva ett inlägg nån gång under veckan. Kanske en ni redan läser, om inte så kanske ni också får en ny favorit!

Samtliga bilder idag,utom den sista som Helena har tagit, är för övrigt tagna av bakhjulskungen Jimmy Edlund. Det finns dom som påstår sig ha sett honom åka på två hjul, men jag är skeptisk.

2 reaktioner till “Välbehövlig vilodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *