Helg – men var är vintern?

Det har varit väldigt tyst här på bloggen i veckan, jag vet. Så har det även varit i övriga sociala medier som på Facebook och Instagram. Ibland blir jag bara så trött(som i vill sova, inte trött som i less) och tappar orken/lusten/motivationen och behöver koppla ner. Visst, jag håller fortfarande koll lite så där i bakgrunden, men jag gör inget större väsen av mig. Jag tror alla kan behöva koppla ner och stressa av ibland och bara leva ”IRL” som man gjorde förr. Man behöver faktiskt inte uppdatera alla hela tiden på vad man gör, även om det också är kul! Jag har faktiskt knappt tränat nåt heller i veckan. Tröttheten i kombination med att barnet i familjen varit sjuk med 39 graders feber och närheten till Nattvasan gör att jag kanske är onödigt försiktig men jag tänker inte chansa…

Nu är det iaf helg igen och förhoppningvis är väglaget sådant att det går att ta sig till och från stugan utan större besvär. Det har varit väldigt isigt och halt ett par dagar nu så det är lite osäkert hur det ser ut nedöver. Det vore ju himla bra om det kunde ta och bli riktig vinter istället. Det är här är inget kul alls. Isgatan i går var nåt utöver det vanliga, vid ett stopp vid en korsning släppte det redan på tomgång när jag skulle iväg…

Torsdagsmorgonens isgata

4 reaktioner till “Helg – men var är vintern?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *