Våren är här

Igår var det premiär för mig på Frösöns stigar! Det har tinat undan riktigt bra så nu är det cykelbart på stora delar av öns härliga stigar. Tyvärr är bakhjulet till min Cube på reparation och det verkar dröja innan jag får tillbaks det så jag får harva runt på gamla GT’n så länge.

 Helt ärligt så är den faktiskt riktigt rolig att cykla på. Den känns fortfarande rapp trots sin ålder.
Att dämparen har gett upp (havererad cartridge) och bara är som en hoppstylta är en sak.
Att bakväxeln gör lite som den vill är en annan spännande sak som man förmodligen kan lösa med ny vajer, men jag har liksom inte kommit dit… 🙂 V-bromsarna kanske inte tar riktigt lika bra som Formula R1’orna heller. Men ramen. RAMEN! Geometrin är helt underbar!

Judy SL hoppstylta anno 1998

Hi-Tech då. Inte så mycket nu.

Automat(-nom?) bakväxel

Inte fan neg den för mig men en välkommen syn var det ändå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *