Vasaloppet imorrn då

Det känns oerhört märkligt att inte ställa sig på startlinjen i morgon bitti. Jag har kört Öppet Spår fem år i rad, men bestämde mig tidigt att inte köra i år. Jag ville ha en nummerlappsfri vintersäsong för att ha rejält tävlingssug till sommaren. Nu ligger jag och slöar och känner ångesten komma krypande medan Helena fixar med utrustning och kläder.


Oj vad jag kommer att ångra mig i morgon bitti när hon lägger in sina skidor i startfållan. Det är ju dessutom Vasaloppet hon ska köra. Det ”riktiga”.

När vi var in och hämtade nummerlappen och kollade på mässan så passade vi på att gå och fika på Mora Kaffestuga och göra ett varv på Johns Sport. Jag fyndade ett par Bliz Tempo. Dom var felmärkta så det blev extra billigt. Tack för det!


Som vanligt fikade vi även hos Preem på mässan och där upptäckte jag en korg med mössor.
”-Delar ni ut mössorna?”
”-Ja, om man frågar. Annars tar dom slut direkt.”


Tunn och fin, perfekt under hjälmen i vår!

Nu ska det sovas, klockan ringer 02.30 i natt.…

En reaktion till “Vasaloppet imorrn då”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *