Helgen som gick och veckan som kommer #10

Nä alltså, det är ju inte tionde gången jag skriver ett sånt här inlägg men det var v.10 förra veckan så därför är rubriken som den är.

Helgen som gick lämnade verkligen inget att önska. Möjligen att våren kunde få ta och lugna sig lite för i den här takten så är snart snön, och därmed skidspåren, alltför snart borttöade. Jag hade väl tänkt att jag skulle ta en vilodag i söndags men kroppen ville, trots trötthet ut och röra på sig. Alltså ett gäng timmar på skateskidor både i lördags och söndags. Veckan som kommer blir nog lugn tror jag. Börjar med vilodag idag för det behövs. Ska göra klart single-speedkonverteringen av in gamla GT för jobbpendling och kolla ikapp Sveriges Mästerkock innan det är dags för nytt avsnitt. Ev blir det nån skidtur, däremot måste jag ta en tur till vallaboden och lägga nytt glid på några par skidor. Våren och blötsnön är här nu och då funkar paraffin för typ -10 och torr snö hyfsat dåligt. Ska försöka ägna några timmar åt en vansinnigt spännande men obehaglig bok jag började läsa förra veckan. Ungefär så tänker jag mig att veckan ska bli. Det blir nog bra det.

img_9611

img_9568 img_9463 img_9605 img_9597 img_9551 fullsizerender img_9408img_9457

6 reaktioner till “Helgen som gick och veckan som kommer #10”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *