Veckans ord

Trött.

Den här veckan också. Jag sover hyfsat och är skapligt pigg på morgonen men framåt lunch är det klippt. Segt. Nåja, jag skyller på trist vinter även om det faktiskt har snöat lite de senaste dagarna.


I går kväll var vi och körde vårat snart standardstyrkepass. I princip rygg, ben och mage. Fem grundövningar och få tunga reps. Jobbigt som tusan men det biter bra och ger resultat.

Dagens upplägg blev lätt rull på spinningcykeln. Vi var båda rätt trötta(igen) och sega i benen från helgens ganska tuffa skidpass och gårdagen, så 45 min lätt rull runt 65% av HRMax blev lagom. Jag kunde naturligtvis inte låta bli att köra ett par 5-minutare med lite högre puls och det kändes i benen.


Imorgon bitti blir det cirkelträning med Helena och hennes jobbarkompis så har jag kvällen fri sen. Riktigt skönt att ha träningen gjord tidigt på dagen.

Missa förresten inte att Cissi, min bonusdotter har börjat blogga. Hon läser till PT så är ni träningsintresserade (klart ni är) så kan ni säkert få ett tips eller två. Ni hittar henne här. Glöm inte att bokmärka!

Till slut; idag har vi kunnat se solens halo igen, tyvärr hade jag  bara chansen att fota den på p-platsen på jobbet men det får duga. Vackert fenomen är det ändå!

3 reaktioner till “Veckans ord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *