RR: Vemdalen Tactical Team Race

En vecka har snart gått sen jag stod på starten av Vemdalen Tactical Team Race och undrade vad jag gett mig in på och vad dagen skulle komma att bjuda på. Det har tagit tid att samla intrycken till nåt som går att delge er men så får det väl vara ibland.

Det som är lite knepigt och som gör det hela en aning besvärligt är att allt jag som dyker upp i huvudet när jag ska försöka beskriva VTTR är en känsla. Känslan av ren och skär glädje. Det blev en dag som jag kommer att minnas länge. Solen sken, luften var höstigt krispig och jag stod som så ofta på startlinjen tillsammans med Helena, med den skillnaden den här gången att vi var ett lag.

Del ett var en MTB-cykling på 18 km + valfritt antal varv på en 5km-bana för att samla poäng inför den kommande orienteringdelen. Poängorientering i fjällen med hinderinslag. Repellering, repklättring och annat som man normalt kanske inte gör så ofta.

I år var det en pilot med ett 20-tal inbjudna och ett test inför kommande år där Vildmarksutbildningen i Åre och Destination Vemdalen gjorde ett fantastiskt fint jobb där många arrangörer har att lära. Mycket bra arrangerat!

Vill ni ha en bra detaljerad rapport tycker jag ni tar och klickar er över till Helenas racereport. Jag nöjer mig med att visa ett gäng bilder och säga att nästa år, då tycker jag ni ska vara med för så här roligt har ni inte haft på länge!

IMG_7010
IMG_7011
IMG_7009 IMG_7007 IMG_7006 IMG_7004 IMG_7003 IMG_7002
IMG_7012

2 reaktioner till “RR: Vemdalen Tactical Team Race”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *