Vemdalen Tactical Team Race

Vi ska ju testa multisport i helgen jag och Helena och jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det hela. Det ska bli galet kul att testa men jag har svårt att uppbringa nån slags tävlingspepp, jag går mest och småskrattar för mig själv och undrar vad jag har gett mig in på. Cykla 20 km ska väl inte vara några större problem hoppas jag men tre timmar poängorientering kan ju bli spännande. Som tur är känner vi ju till området bra men det ska ju springas också. Läsa karta kan jag men inte med kontaktlinser i, åldern börjar ta ut sin rätt på synen. Påminn mig att köpa läsglasögon innan helgen. OK?

Det ska tävlas i tvåmannalag, också nytt för oss. Vi får väl se hur det blir med ”tactical” men team är vi ju iaf. Som sagt, det ska bli roligt det här. Jag får ta det med en klackspark för vad det är, göra mitt bästa och se till att komma i mål. Några ambitioner att prestera nåt finns inte. Nej, det här gör jag för att det är kul.

Allez!

IMG_6288

4 reaktioner till “Vemdalen Tactical Team Race”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *