Vinterns styrkeupplägg och snölängtan

En del av min plan för vinterträningen är två styrkepass i veckan, ett överkropp/allmänstyrka och ett mer inriktat på bål. I går var det måndag och därmed överkropp. Trots sällskap på gymet så blev det inga bilder men så här var upplägget:

  • Frivändning med militärpressar
  • Stående rodd med stång
  • Sidolyft i kabelmaskin
  • Tricepspress i kabelmaskin
  • Bicepscurl, dropset 10-10-12 reps

Frivändningarna gör jag ståendes från midjan och inte från golvet eftersom jag inte orkar med så tunga vikter ännu, men det är en skön övning kombinerat med militärpressarna. Jag måste gjort nånting rätt i går, träningsvärken börjar göra sig påmind lite här och där nu.

För övrigt så tycker jag att det är hög tid för snön att börja dimpa ner nu. Jag längtar efter vinter och skidåkning så det gör nästan ont. Jag hittade några bilder i arkivet från omgivningarna kring våran stuga, tagna dom senaste åren. Vackert så det förslår!

IMG_1719_liten
Jaktstugan och snövessla
IMG_1683
Helena vid Samevistet
IMG_1670
Nydragna spår på Katrinatoppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *