Vissa dagar är det verkligen både upp och ner

Det är svårt när man är i Rättvik att inte ge sig ut och cykla. Cyklingen här måste vara bland den bästa i landet.Den här gången har jag med mig crossen och tog en tur liknande den jag gjorde i december förra året men jag skippade Biking Dalarnas 20 km denna gång. I stort sett bara grus och skogsväg. Att det småregnade lite brydde jag mig inte om. Det var oviktigt. Jag tog också fäbodleden från Gärdsjö till Rättvik. I december var den i stort sett inte cyklingsbar pga is och slask.Anledningen till att jag är här den här gången är ju lite trist, städa ur mammas lägenhet på hemmet och planera hennes begravning, men det är alltid fint att vara här.
Begravningen blir redan om en vecka. Liten och enkel, bara dom närmaste, i enlighet med mammas önskan. Det känns bra, vi har fått till det efter hennes önskemål. Snart kan kan vi börja leva vidare. Precis som hon ville.

2 reaktioner till “Vissa dagar är det verkligen både upp och ner”

  1. Trist det här med din mamma. Jag beklagar sorgen Hasse! Jag har vart borta från FB ett litet tag så jag visste inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *