Welcome to the hood(ie)s

När jag gjorde höstlistan för några veckor sen och svarade på frågan om favoritplagg i höst så insåg jag att jag nog har rätt många hoodies. Hur många visste jag inte, så jag tog och inventerade garderobens hoodies. Jag har faktiskt aldrig slängt nån hoodie vad jag kan minnas så den äldsta kan nog vara över tio år gammal vid här laget. Här kommer en liten sammanställning för den som ev kan vara intresserad.

Craft-hoodies

Jag har uppenbarligen sju stycken Craft Logo Hoodies. Dom tre uppe till höger är likadana bortsett från färgen. Samma gäller dom tre undre, dom två svarta är med lång respektive kort dragkedja och den grå är med kort. Den vita är lika dom tre övre till höger men utan dragkedja. Det här mina absoluta favoriter. Svala och sköna i funktionsmaterial, skönt då jag är väldigt varm av mig, används i stort sett dagligen.

Dom svarta

Tre stycken ”standard-hoodies” i collegetyg. Den till vänster är min instruktörströja på Fristilen. Sen en från Stuf och en från Puma. Fristilen-tröjan som används mest har hög krage, nåt som jag absolut föredrar.

Dom gamla och slitna

Den blå Rättviks-hoodien har varit en favorit i snart tio år och är väldigt sliten. Den i mitten hade jag glömt bort, men ska ta fram igen då den är tunn och inte så varm. Den grå till höger är en slit-o-slänghoodie jag köpte på Rättviks marknad nån gång för ett par år sen för nästan inga pengar alls.

Den finaste och den äldsta

Hollister-hoodien är den absolut mysigaste av allihop. Den köpte jag i London förra året och har använt väldigt sparsamt för att inte tvätta bort den mjuka härliga känslan. Tyvärr väldigt varm så den kommer bara fram då det är riktigt kallt. Har tyvärr så där tråkigt låg krage. Den till höger är min äldsta, Helena fick ärva den för nåt halvår sen då hon ändå nästan hade anekterat den. 🙂

Den varmaste

En hoodie med hög krage från Jack&Jones som är otroligt tjock och varm. Det är knappt jag kan använda den utom när det är som kallast på vintern. Har rätt tufft tryck på ryggen.

Den fulasteFul som tusan, köpt på Cubus i Sundsvall för 40 spänn ”bara för att”. Används som sån där ”hasa-runt-i-på-morgonen”-hoodie.

Så, där har ni dom, lite mer utvecklat än i listan. Har ni räknat dom? Det har jag.


17 stycken, jag gissade på 10…

2 reaktioner till “Welcome to the hood(ie)s”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *