White men can’t jump 

Brunflo Bike Park
”-Hej. En Capricciosa. Kör ni ut?”

Vi var och testade Brunflo Bike Park idag. Tänkte väl öva på att hoppa lite, kanske rent av våga mig på nåt gap och nåt större drop men se det blev inget av med det. Hoppade som en kratta och fegade i dropen. Landade på framhjulet och dessutom snett och vint och höll på att skrota rejält.

Nej. Så här gör man inte.

Nåja, på’t igen en annan dag bara så ska  det nog bli bra till slut.

När vi kom hem var Helena iväg till kiropraktorn för en titt på knät och jag tog en promenad och hittade några Pokémons. Måste ju hålla mig ájour med vad kidsen håller på med. Sen blev det glass på stan, vi såg Katja med kille strosa förbi men hann liksom inte reagera innan det för försent tyvärr, synd.

På kvällen drog Helena drog iväg på AW så jag snörde på mig mina nya (igen) trailskor och stack ut på en testrunda. Jag har haft svårt att hitta en sko som både funkar på de flesta underlag och som sitter bra på foten. Det har varit lite antingen eller med dom jag provat så nu har jag fyra par att alternera med vilket iofs är bra.

Nu slog jag iaf till på ett par Inov-8 X-Talon 212 som jag funderat länge på men inte hittat i rätt lästbredd. Det finns en liten butik i stan som säljer mycket skid- och fjällprylar men mest Dynafit så jag har liksom inte kollat där förrän i går när jag egentligen bara var in för att leta ett tunt pannband.

Skor. Sköna.

Det blev en bra testrunda. Jag valde en mil med all terräng man kan tänka sig utom asfalt. Grusväg, packad stig och lera. Gräs, brant uppför, brant nerför, sten och löst grus. Det var 25 grader och sol när jag stack ut sen började det regna rejält ungefär halvvägs så det blev ju bra. Allt på en gång liksom!

Skorna är hursomhelst fantastiskt sköna. Och vilket grepp! Jösses.
Det här blir min sko för marorna, helt klart.

Gubbe. Trött.

2 reaktioner till “White men can’t jump ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *