World Cup Skidskytte i Östersund

Det har ju varit World Cup i skidskytte här i stan i veckan som gick. Jag fick tillfälle att gå dit en dag, mest för att prova på att fota lite sport på högsta elitnivå. Damernas distans blev ju tyvärr inte nån succé med svenska mått mätt rent sportsligt. Jag hittade iaf några bra ställen att ställa mig för att fota.

Det är inte helt enkelt att få bra bilder då det går sanslöst fort när dom passerar men efterhand så lär man sig att förutse hur dom åker. Jag hade nästan 900 bilder på minneskortet när jag kom hem. Efter grovsortering var det nere på 400, efter nästa lite mer kritiska sortering var 240 kvar. 40 av dom redigerade jag och 11 av dom bästa ser ni här.

Elvira Öberg
Elvira Öberg
Emma Nilsson
Emma Nilsson
Mona Brorsson
Mona Brorsson
Ingela Andersson
Ingela Andersson
Hanna Öberg
Hanna Öberg
Linn Persson
Linn Persson
Linn Persson
Linn Persson
Kaisa Mäkäräinen
Kaisa Mäkäräinen
Tiril Eckhoff
Tiril Eckhoff
Lisa Vittozzi
Lisa Vittozzi
Dorothea Wierer
Dorothea Wierer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *