Ytterligare en dag och 4 timmar till handlingarna. Vädret är grymt, när vi cyklade genom Torremendo så var det 30 grader. Det är nästan så man börjar gilla motvinden för svalkans skull. På macken i Torremendo stannade vi till för en Fanta. Förra året drack jag Fanta Citron här för första gången på herrans massa år och de var den bästa läsken på länge. Jag trodde helt att det berodde på att jag då var skapligt väggad och att vad fan som helst hade smakat kungligt men det är helt klart skillnad på Fantan här och hemma. Mycket mera fruktsmak här. Gäller både Apelsin och Citron.


Vi rullade vidare mot Hurchillo för en glass. Glass är gott. Märkligt nog så var alla glassar choklad-nånting. Men men. Gott var det.


Hojarna vi hyr är Focus Cayo. I år hade uthyraren fått några 54’or stulna så jag fick ta en 56’a. Gjorde inget alls. Sprillans ny med full Ultegra. Dessutom 11-delat. Inte alls trist. Klart imponerad av vajerdragningen till bakväxeln. Har aldrig sett nån liknande snygg variant.


Nu har vi laddat om med grillat för morgondagen. En liten fin belgisk öl på det här och sen i säng och ladda för ny äventyr.
Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *